Info Regio Uniunea Europeana Guvernul Romaniei Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administrației Publice Instrumentele Structurale si Absorbtia Fondurilor Europene

transportation_Airplane_icon-512


Aflat la doar 8 km de oras, aeroportul Baia Mare are zboruri directe pe ruta Bucuresti, deservite de Tarom. Mai multe informatii puteti gasi pewww.baiamareairport.ro si www.tarom.ro.

Aeroportul Cluj-Napoca www.airportcluj.ro este situat la 150 km de Baia Mare (2h 30min) si la 200 km de Borsa (3h), acesta  fiind deservit de mai multe companii aeriene dinspre / catre o larga varietate de destinatii nationale si internationale. De aici exista mai multe curse zilnice cu autocarul spre / dinspre Baia Mare. Pentru informatii si rezervari:www.azurexpres.ro, email: azurtc@nvn.ro, +40-262-221777 sau +40-262-222696 (pana la ora 16.00).

Turistilor le este recomandat si aeroportul Budapesta www.bud.hu/english care se afla la 425 km (6-7h) de Baia Mare. De aici exista 2 curse zilnice cu microbuz / autocar spre / dinspre Baia Mare. Pentru orarul curselor, rezervari sau alte informatii sunati la Janosi Srl +40-261-758620, +40-749-268-676 sau trimiteti email la ianosi_trans@yahoo.com. De asemenea, prin intermediul firmei Edmeea,www.edmeeatrans.ro, exista si optiunea curselor directe Budapesta – Sighetu Marmatiei.


regio

Investim în viitorul tau! Proiect selectat în cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeana, va invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.


Sitemap


  Copyright© 2015 | Primăria Orașului Cavnic