Info Regio Uniunea Europeana Guvernul Romaniei Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administrației Publice Instrumentele Structurale si Absorbtia Fondurilor Europene


Principalele cai de acces rutier sunt:

E 58/DN 1C din directia Cluj-Napoca
E 58/DN 1C si DN 19 din directia Satu Mare / Ungaria
DN 18 din directia Suceava/Vatra Dornei
DN 17C din directia Bistrita

Turistilor care doresc sa viagrasansordonnancefr.com ajunga in Maramures din alte zone ale Romaniei sau care doresc sa se deplaseze in interiorul judetului cu transportul in comun le recomandam pentru informare www.autogari.ro, tel: +40-262-221777 (Baia Mare) si tel: +40-262-311512 (Sighetu Marmatiei). Celor care calatoresc spre Maramures din afara granitelor Romaniei le recomandam www.atlassib.ro si www.eurolines.ro.

Pentru cei care doresc sa se deplaseze in judet sau spre/dinspre Cluj Napoca le recomandam sa acceseze www.azurexpres.ro Pentru deplasarea in zona orasului Baia Mare si satele inconjuratoare, va rugam consultati site-ul firmei de transport local: www.urbisbaiamare.ro.


regio

Investim în viitorul tau! Proiect selectat în cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeana, va invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.


Sitemap


  Copyright© 2015 | Primăria Orașului Cavnic