Info Regio Uniunea Europeana Guvernul Romaniei Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administrației Publice Instrumentele Structurale si Absorbtia Fondurilor Europene

Championship labdarúgó város

AS Minerul Cavnic egy labdarúgó klub Romániában Cavnic, játszik a IV. Liga-Máramaros

Cavnic bányász 1934-ben alakult, a színek piros – kék, és 1971-ben került elő a Division C. 2 év óta először ez utóbbi elérte a második fokozat, Ioan Bartha edző segítségével. A csoportot alkotják a Ficzay, csók, Szimai, Dublin, Timár, Ciutacu, Frăsineanu, Daubner, Varga, V. Pop, D. Pop, Csatlós, többek között.

1974 nyarán volt lefokozták a C osztály, mászás vissza a B-osztály, a ‘ 76, de csak a szezon. A legjobb teljesítményt a történelem, a klub készültek 1979-80-as és az 1982-83, amikor mint bányász volt rangsorolva No. 6. 1993-ig a mint bányász fejlődött, vagy B vagy C, majd kiesett D. körzet A visszatérés volt, de 1996 után fürdik, a román alacsony végén negyedik osztálya.

 

A Minerul Cavnic az egyik hagyományok a csapatok Maramureș megye. A forradalom után a csapat játszott, a másodosztályban, az ország, és egy árnyék, mint a legtöbb klub Maramureș kúp alakú lépett.

Labdarúgó-Európa-bajnokság szervezésében a város művelődési ház partnerségben a Cavnic Városháza

About the Author

By andrey26 / Administrator

Follow andrey26
on


regio

Investim în viitorul tau! Proiect selectat în cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeana, va invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.


Sitemap


  Copyright© 2015 | Primăria Orașului Cavnic