Info Regio Uniunea Europeana Guvernul Romaniei Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administrației Publice Instrumentele Structurale si Absorbtia Fondurilor Europene

Complexul turistic Secret-Garden Dăneşti

Complexul turistic Secret-Garden Dăneşti (10 km de Cavnic): este un complex hotelier modern de 4 stele din mediul rural românesc, inaugurat în vara anului 2007. Situat într-un cadru mirific, la hotarele Maramureşului istoric la doar 16 km de domeniul schiabil Cavnic, pe drumul judeţean Baia Sprie – Cavnic, complexul impresionează atât prin varietatea serviciilor pe care le oferă, cât şi prin locaţia sa inedită. Este situat în localitatea Dăneşti, din comuna Şişeşti.

About the Author

By andrey26 / Administrator

Follow andrey26
on


regio

Investim în viitorul tau! Proiect selectat în cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeana, va invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.


Sitemap


  Copyright© 2015 | Primăria Orașului Cavnic