Info Regio Uniunea Europeana Guvernul Romaniei Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administrației Publice Instrumentele Structurale si Absorbtia Fondurilor Europene

Hotel Roata

(Average 0 of 0 Ratings)

Adresa: str. Maramuresului, nr 3, loc. Cavnic.

Localizare: la baza partiilor de schi, la drumul principal.

Dotari generale: 27 camere, 1 apartament, sala de conferinte si 2 sali de restaurant(fumatori si nefumatori), parcare proprie acoperita.

Dotari camere: televizor color, telefon cu acces national si international, minibar, acces la internet, zona pentru depozitarea bagajelor si a hainelor.

  • Apartamentul are doua camere, fiecare avand intrare proprie.
  • Camera dotata cu un pat mare dublu poate fi folosita ca dormitor, iar cealata camera poate fi folosita pentru lucru, aceasta din urma fiind dotata cu birou.
  • Fiecare camera are telefon cu acces national si international, televizor, minibar, acces la internet. Apartamentul dispune de baie complet utilata cu jacuzzi.

Facilitati copii (cazati in camera cu 2 adulti): copiii cu varsta cuprinsa intre 0-3,99 ani beneficiaza de gratuitate: copiii cu varsta cuprinsa intre 4-13,99 ani beneficiaza de 50% reducere.

Localizare: Str. Maramuresului, Nr 3/Cavnic/Maramures

Here we are


regio

Investim în viitorul tau! Proiect selectat în cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeana, va invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.


Sitemap


  Copyright© 2015 | Primăria Orașului Cavnic