Info Regio Uniunea Europeana Guvernul Romaniei Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administrației Publice Instrumentele Structurale si Absorbtia Fondurilor Europene

Hotel Superski

(Average 0 of 0 Ratings)

Adresa: Str. Maramuresului, nr. 22, Cavnic, jud. Maramures

Localizare: se afla la baza partiei Roata – SuperSkiCavnic

Dotari generale: 18 duble, 2 triple, 3 cvadruple, 1 garsoniera, parcare pazita, camera depozitare echipament ski, restauratul este de tip autoservire in lunile decembrie, ianuarie, februarie si marti,
a la carte in restul anului, capacitatea restaurantului este de 150 de persoane, zona spa (sauna, jacuzzi, salina cu sare de Himalaya si Praid, ciubar cu apa sarata de la Ocna Sugatag), minipiscina exterioara (vara), zona de plaja cu sezlonguri.

Dotari camere: televizor, dulap, frigider, bai dotate cu cabina de dus si uscator de par, telefon, balcon si vedere la partie ( la unele camere).

Activitati de iarna: domeniu schiabil Roata SuperSki cu 6,5 km de partii dotate cu zapada artificiala (3km) si nocturna (2km), inchiriere echipamente ski si snowboard, scoala de Ski si Snowboard cu instructori atestati international si partie speciala pentru incepatori, diverse tipuri de skipass cu cartele handsfree, zona spa (sauna, jacuzzi, salina cu sare de Himalaya si Praid, ciubar cu apa sarata de la Ocna Sugatag)

Activitati de vara
: offroad turistic, teren de tenis, adventure Park, minipiscina exterioara, zona de plaja cu sezlonguri, schi pe suprafata artificiala de 100 metri, pista de tubbing, superoferta „Invata sa schiezi vara”, drumetii montane, vizitarea obiectivelor turistice Maramures, plimbare cu Mocanita, lectii de supravietuire in natura, zona spa (sauna, Jacuzzi, fitness), sala de conferinta.

Localizare: Maramuresului 22, Cavnic, Maramures

Here we are


regio

Investim în viitorul tau! Proiect selectat în cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeana, va invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.


Sitemap


  Copyright© 2015 | Primăria Orașului Cavnic