Info Regio Uniunea Europeana Guvernul Romaniei Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administrației Publice Instrumentele Structurale si Absorbtia Fondurilor Europene

Hotel Roata

Adresă: str. Maramureșului, nr 3, loc. Cavnic.

Localizare: la baza partiilor de schi, la drumul principal.

Dotări generale: 27 camere, 1 apartament, sală de conferințe si 2 săli de restaurant(fumători si nefumători), parcare proprie acoperita.

Dotări camere: televizor color, telefon cu acces national si international, minibar, acces la internet, zona pentru depozitarea bagajelor si a hainelor. Apartamentul are două camere, fiecare având intrare proprie. Camera dotata cu un pat mare dublu poate fi folosită ca dormitor, iar cealată cameră poate fi folosită pentru lucru, aceasta din urma fiind dotată cu birou. Fiecare cameră are telefon cu acces național si internațional, televizor, minibar, acces la internet. Apartamentul dispune de baie complet utilată cu jacuzzi.

Facilitatț copii (cazati in camera cu 2 adulți): copiii cu varsta cuprinsă intre 0-3,99 ani beneficiaza de gratuitate: copiii cu varsta cuprinsă intre 4-13,99 ani beneficiaza de 50% reducere.

Localizare: Str. Maramureșului, Nr 3/Cavnic/Maramureș

About the Author

By andrey26 / Administrator

Follow andrey26
on


regio

Investim în viitorul tau! Proiect selectat în cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeana, va invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.


Sitemap


  Copyright© 2015 | Primăria Orașului Cavnic