Info Regio Uniunea Europeana Guvernul Romaniei Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administrației Publice Instrumentele Structurale si Absorbtia Fondurilor Europene

Pensiunea Ana

Pensiunea Ana este înconjurată de verdeaţă şi oferă camere cu TV. Oaspeţii pot folosi bucătăria comună, iar la cerere se pot prepara mâncăruri românești. Centrul orașului Cavnic se află la 1,5 km, iar cele mai apropiate pârtii de schi se găsesc la 3 km de pensiune.

Fiecare cameră este dotată cu podea cu parchet şi Wi-Fi gratuit. Toate au baie cu duș și uscător de păr. Zonele publice includ o bucătărie complet utilată pentru uz comun.

Pension Ana oferă un loc de joacă pentru amuzamentul copiilor. Pune la dispoziție o terasă cu facilități de grătar. Puteţi lua masa în sala de mese a pensiunii sau vă puteți relaxa în faţa şemineului.

Biserica de lemn din Plopiş protejată de UNESCO este situată la 10 km, iar mănăstirea Bârsana se află la 20 km de pensiune. Proprietate oferă parcare privată gratuită.

Vorbim limba dumneavoastra

About the Author

By andrey26 / Administrator

Follow andrey26
on


regio

Investim în viitorul tau! Proiect selectat în cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeana, va invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.


Sitemap


  Copyright© 2015 | Primăria Orașului Cavnic