Info Regio Uniunea Europeana Guvernul Romaniei Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administrației Publice Instrumentele Structurale si Absorbtia Fondurilor Europene

Pensiunea Bryanna

Situată în valea Cavnic, la marginea unei păduri, Pensiunea Casa Mea se află la 5 minute de mers cu mașina de pârtiile de schi Icoana și Roata. Aceasta oferă acces gratuit la internet Wi-Fi în toate zonele și un restaurant cu bar.

Există, de asemenea, o sală comună cu un cuptor cu microunde, aparat de cafea și frigider. O mașină de spălat comună este disponibilă, iar în grădină există facilităţi de grătar și un loc de joacă pentru copii.

Toate unităţile de cazare sunt dotate cu TV prin cablu. Fiecare cameră are încălzire centrală, iar baia și toaleta sunt comune.

Pensiunea Casa Mea oferă parcare privată. La cerere, proprietarul vă poate ajuta să închiriaţi o maşină. Biserica de lemn din Surdești este la 10 km, iar Mănăstirea Bârsana se află la 20 km.

Vorbim limba dumneavoastră!

About the Author

By andrey26 / Administrator

Follow andrey26
on


regio

Investim în viitorul tau! Proiect selectat în cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeana, va invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.


Sitemap


  Copyright© 2015 | Primăria Orașului Cavnic