Info Regio Uniunea Europeana Guvernul Romaniei Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administrației Publice Instrumentele Structurale si Absorbtia Fondurilor Europene

Pensiunea Elisabeta

Amplasată la poalele Munților Gutâi, Pensiunea Elisabeta se află la 20 de minute de pârtiile de schi Icoana Cavnic si Super Ski. Acesta oferă spații de cazare cu o expoziție de artă și un bar cu un șemineu.

Toate camerele sunt mobilate funcțional și dispun de acces Wi-Fi gratuit, un televizor și o baie privată cu un duș și articole de toaletă gratuite. O mașină de spălat este la dispoziția oaspeților.

În mesele comune sala de mese pot fi furnizate la cerere. Oaspeții pot folosi, de asemenea bucătărie comună, și magazine alimentare se află la câțiva pași.

Pensiunea Elisabeta poate aranja sesiuni de pictura, precum și excursii în împrejurimi. O stație de autobuz local este la 50 de metri distanță, iar faimosul Cimitirul Vesel Săpânța este de 1 oră cu mașina de proprietate.

About the Author

By andrey26 / Administrator

Follow andrey26
on


regio

Investim în viitorul tau! Proiect selectat în cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeana, va invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.


Sitemap


  Copyright© 2015 | Primăria Orașului Cavnic